ΠΡΟΣΒΑΣΗ - The Architect Show

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Το METROPOLITAN EXPO είναι το πλέον σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της χώρας. Διαθέτει παράλληλες, ισόγειες, ευρύχωρες και υψηλές αίθουσες, εντυπωσιακούς χώρους υποδοχής, στεγασμένους διαδρόμους, και πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες εκδηλώσεων, επιχειρηματικών συναντήσεων και Τύπου. Επιπλέον διαθέτει εστιατόρια, μπαρ σε κάθε αίθουσα, ασύρματο internet, parking για τους επισκέπτες έκτασης 110.000 τ.μ. και ιδιαίτερους χώρους στάθμευσης για τους εκθέτες και τα πούλμαν.
Η πρόσβαση σε αυτό είναι εύκολη μέσω της Αττικής οδού ή με τον προαστιακό σιδηρόδρομο και το μετρό (τερματικός σταθμός) από όπου ναυλωμένα πούλμαν μεταφέρουν δωρεάν τους επισκέπτες στο εκθεσιακό κέντρο.
Στα πλεονεκτήματά του προστίθεται η γειτνίαση με ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, χώρους αναψυχής και φυσικά με το διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα για το Metropolitan Expo, είναι η πιστοποίηση Covid Shield – Επίπεδο Principal.
Μέσω της πιστοποίησης αυτής διασφαλίζεται και ενισχύεται η λειτουργία του Metropolitan Expo, ως του μεγαλύτερου, πλέον σύγχρονου και ασφαλούς εκθεσιακού κέντρου στην Ελλάδα, προσαρμοσμένο στα διεθνή πρότυπα και πρακτικές, με βασικό στόχο την ασφάλεια και την υγεία τόσο των εκθετών, όσο των επισκεπτών, καθώς και όλου του προσωπικού, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τις υποδομές και τις υπηρεσίες του, όπως βεβαιώνεται με τη συγκεκριμένη πιστοποίηση.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε για το εκθεσιακό κέντρο εδώ.

Πρόσβαση

Οδικώς

Μέσω της Αττικής Οδού, 2 km μετά από όλους τους χώρους του Αεροδρομίου (Αφίξεις, Αναχωρήσεις, Ξενοδοχείο, σταθμό Metro κλπ), με άνετους χώρους στάθμευσης.

Metro

Στάση Αεροδρόμιο, γραμμή 3 – Αιγάλεω / Μοναστηράκι / Δουκ. Πλακεντίας / Αεροδρόμιο

Προαστιακός Σιδηρόδρομος

Στάση Αεροδρόμιο, γραμμή Νερατζιώτισσα – Δουκ. Πλακεντίας / Αεροδρόμιο

ΟΑΣΑ

Όλα τα λεωφορεία Express της Αττικής για Αεροδρόμιο (X93 / ΚΤΕΛ Κηφισού & Λιοσίων – X95 / Σύνταγμα – X96 / Πειραιάς – X97 / Δάφνη).

ΚΤΕΛ

Σύνδεση με Λιμάνι Ραφήνας, Μαρκόπουλο, Κερατέα, Καλύβια και Λαύριο.

Αεροπορικώς

Το METROPOLITAN EXPO απέχει ελάχιστα από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος’.
Παράλληλα υπάρχει συνεχής εσωτερική συγκοινωνία (shuttle bus), μεταξύ των χώρων του αεροδρομίου και του εκθεσιακού κέντρου.

Parking